Leuven 2017

Met zijn vijven in de auto van Ronald van Ewijk togen wij op een zonnige 9e november richting Belgie. De grote Jos Vlaar voorin en de 'kleintjes' Mats Bakker, Kevin Tan en Piet Konijn achterin. Piet, die in het midden zat kreeg af en toe een por, van links of van rechts, als hij weer eens een foute opmerking had gemaakt. Mats praatte honderd uit en vond gretige oren in zijn mede reisgenoten. Kevin was moe en na verloop van tijd gingen er oortjes in en hing Kev half slapend tegen het raam van auto aan.

Uitslagen en eindstand Jubileumavond 12 oktober

De jubileumcommissie heeft ons getrakteerd op een supergezellige donderdagavond met een competitie-element erin. De uitslagen van deze succesvolle avond staan hier gepresenteerd. Het is ook mogelijk om de quiz te herbeleven. Daarnaast is het krantenartikel van Warner de Weerd aan dit artikel toegevoegd, uiteraard zijn wij hem erg dankbaar voor het leuke stukje.

๐Ÿ”— Het krantenartikel voorafgaand aan de Jubileumavond
๐Ÿ”— De uitslagen en eindstand
๐Ÿ”— De quiz met vragen en antwoorden

Alphen aan de Rijn

Met een welgemeend 'Toppers ik heb ons op voorsprong gezet' opende de meel van Oscar van Ewijk. We spreken over onze 1e wedstrijd in 1B tegen Kijk Uit (uit) Hij had op bord 1, Dick Wijcker verslagen en volgens Oscar ging dat niet al te moeilijk.

Roeland Pruijssers en Ilja Schneider winnen 39e Nico Dekker Chrysantentoernooi

Zaterdag 23 september is alweer het 39e Nico Dekker Chrysantentoernooi gespeeld.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag, waarna Roeland Pruijssers en Ilja Schneider zich gedeeld toernooiwinnaar mogen noemen! Alle uitslagen staan inmiddels online, foto's en verslagen druppelen inmiddels ook binnen. Alle deelnemers, bezoekers en betrokkenen bedankt voor een onvergetelijke dag!

๐Ÿ”— Eindstanden
๐Ÿ”— Eregallerij
๐Ÿ”— Foto's van Piet M. Konijn
๐Ÿ”— Verslag Co Buysman (Caรฏssa-Eenhoorn)
๐Ÿ”— Verslag Frank Reurs (Purmerend)
๐Ÿ”— Verslag Thomas Richter (En Passant Texel)
๐Ÿ”— Duitstalig verslag van Thomas Richter
๐Ÿ”— Verslag Warner de Weerd (NHD, 25 september)
๐Ÿ”— Stukje van Piet met twee NDCT39-partijfragmenten

Kledingsvoorschriften

Stel, het gebeurt niet hoor, maar stel Ilse Brans komt op de speelavond binnen met een mini rokkie aan. En het is echt een mini mini. Alle ogen trekken haar kant op. Zou wedstrijdleider Kasper v.d. Meulen in moeten grijpen ?