Claudia Cardinale

Heeft u ook altijd al met Claudia Cardinale willen spelen? Dat kan binnenkort misschien bij sv Heerhugowaard!

Sorry voor deze clickbait. Maar nu ik toch uw aandacht heb, wil ik het graag hebben over een plan dat wij onlangs op een bestuursvergadering hebben gesmeed. In navolging van Attaqueer en de 3-Torens willen wij binnenkort ook gaan experimenten met een "Donald Trump" in onze interne competitie. Voor als u niet bekend bent met de schaker "Donald Trump", dan verwijs ik u door naar het Schaakmagazine van december 2017. Het relevante artikel heb ik onderaan dit stukje toegevoegd.

Over de exacte vorm valt nog wel te discussiëren: Wij denken bijvoorbeeld dat het wenselijk is als alleen de C-spelers (of eventueel ook de B-spelers) zetten doen voor onze gastspeler. Daarnaast kunnen we nog filosoferen over de naam van onze gastspeler (dit wordt binnenkort een soort prijsvraag). Mijn eigen voorstel is "Claudia Cardinale", want ik constateer dat al onze belegen ervaren leden spontaan een goed humeur krijgen wanneer haar naam valt. Het plan is om in de 3e cyclus van onze interne competitie te beginnen met dit experiment.

@De jongere lezers: Ik kende haar ook niet, maar Claudia Cardinale schijnt de Kate Upton van 50 jaar geleden te zijn.
@Sandra: Geen idee wie Kate Upton is, heb haar naam wel eens van een vriend gehoord.

(klik op de afbeelding voor een groter formaat)