Clubinfo

Wedstrijdleider extern Chris Holdorp 06 - 53791677
Communicatie + Jeugd Piet Konijn 072 - 5740188

Lid worden?

Neem dan contact op met een van de bestuursleden of kom eens langs op de donderdagavond. U bent van harte welkom. Ook de jeugd is welkom. Meer informatie over jeugdschaken kunt u krijgen bij Piet Konijn (zie bovenstaand telefoonnummer).

Contributie

• Vol lidmaatschap (spelen van interne competitie + lid van de bond voor het spelen van externe competitie en verkrijgen van het bondsblad) : € 90,00
  • Juniorlid (t/m 20 jaar): € 45,00
  • Dubbellidmaatschap (u speelt extern via een andere club): € 50,00

Vanuit de richting Alkmaar/Langedijk/A9:
Vanaf de Ring Alkmaar neemt u de N242 richting Heerhugowaard/Leeuwarden. Volg de weg tot aan de afslag Heerhugowaard/Zandhorst I. Sla rechtsaf naar de Zuidtangent in de richting van het station. Ga over het spoor, rechtdoor bij de stoplichten, rechtdoor bij een rotonde en bij nog een stoplicht. Wanneer u Middenwaard gepasseerd bent gaat u bij de stoplichten linksaf richting Centrumwaard. Blijf deze weg, de Middenweg, volgen. Bij de 2e stoplichten, na ongeveer 1 kilometer, ziet u links een Shell tankstation en rechts de Swan.

Vanuit de richting Schagen/De Noord:
Rij via de Middenweg Heerhugowaard binnen. Ga bij de rotonde rechtdoor richting Centrumwaard en vervolg de Middenweg. Na ongeveer 1 kilometer komt u bij stoplichten waar zich aan uw rechterhand een Shell tankstation bevindt, links aan de overkant zult u de Swan aantreffen.

Vanuit de richting Hoorn/Obdam/A7:
Rij via de N507 Heerhugowaard binnen. Passeer het crematorium en ga bij de eerste rotonde rechtdoor naar de Krusemanlaan. Ga bij de stoplichten rechtdoor en bij de volgende rotonde linksaf richting Centrumwaard. U bevindt zich nu op de Middenweg. Na ongeveer 1 kilometer komt u bij stoplichten waar zich aan uw rechterhand een Shell tankstation bevindt, links aan de overkant zult u de Swan aantreffen.

Parkeergelegenheid

Er zijn nog maar een beperkt aantal parkeerplaatsen bij de Swan. Voorheen was er een ruim parkeerterrein, inmiddels zult u op drukke dagen iets verder moeten parkeren: Op de Genestetlaan zijn parkeerplaatsen (vanaf de Swan richting Middenwaard, eerste straat rechts). Ook in de wijk achter de Swan zijn genoeg parkeerplaatsen te vinden (Taxuslaan, Kastanjelaan). Parkeren is gratis in dit deel van Heerhugowaard.