Seniorencompetitie

Seniorencompetitie ? Nee.. Vrijdagmiddagsoos !!

Zoals op de ledenvergadering aangekondigd, onderzoekt het bestuur op dit moment de interesse van de leden (en niet leden) in het opzetten van een vrijdagmiddagcompetitie. De Swan is dan beschikbaar en iedereen die interesse heeft kan aanschuiven voor een partij schaak. Misschien heeft nog niet iedereen het enquêteformulier onder ogen gehad, maar we zullen komende week deze nog weer even de ronde laten gaan. Deelname aan de vrijdagmiddagcompetitie is (in principe) zonder extra kosten. De aanvang = om 14.00 uur, gezocht wordt nog naar een competitieleider. Eens in de 4 weken wordt deze vrijdagmiddagsessie doorbroken door de trainingscursus van Maarten de Haas en eigenlijk past dat heel mooi in het plaatje.

Tot nu toe hebben de volgende personen zich aangemeld:

Martijn Aartsen
Henk Rijksen
Ad v.d. Pol
Siem Appelman
Eric de Jong
Henk de Waal

Nog een paar man erbij en we kunnen medio oktober (na het Chrysantentoernooi) beginnen.
Zegt het voort.. zegt het voort….