2017 - 2018

Bergen 3 - HHW 3

Na een remise en een nederlaag moest ons team het in een uitwedstrijd opnemen tegen Bergen 3. Dit team had de beide vorige wedstrijden verloren en het was dus belangrijk, dat wij goed zouden presteren. Bij een nederlaag zou Bergen ons voorbij gaan en zouden wij mogelijk op de laatste plaats komen. Daar hadden wij geen zin in en vol goede moed vertrokken wij naar het kunstenaarsdorp.

Ik ga er maar weer eens van Doorn

Blijkt schaken nog een gevaarlijke sport ook te zijn. Vooral als Piet Konijn met zijn pijlen begint te toveren. Heb je zo “One hundred and eighty” in je kuiten zitten ! Nu weten we de Achilleshiel van Robbert van Doorn. Komen er vervolgens nog de dochter van de slager en van de melkboer binnen en dan weet je dat het toch weer laat gaat worden. Ja, had je er maar van Doorn moeten gaan.

Gedicht over Leuven

De hellende daken van Leuven zagen vreemden
posities afwisselen door vertrekken bewonen
eventjes samen oplopen en afdwalen