januari 2015

Mijn goede voornemens

En ik heb me voorgenomen in het nieuwe jaar, mij op tijd af te melden bij de wedstrijdleider, als ik niet zou kunnen spelen. En ik heb me voorgenomen dit ook te doen als ik een externe wedstrijd zou spelen in die week. Zodat anderen niet de dupe van mij zouden worden.

De 'Eeuwige' Ranglijst t/m 2014

Beste Leden,

Ruim anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met alle externe prestaties van onze leden in kaart te brengen in een eeuwige ranglijst. Na verzoek van enkelen werd het maar weer eens tijd voor een update, dus hieronder vindt u de ‘eeuwige ranglijst’ tot en met 31 december 2014.

Probleem met deze ranglijst is nog wel dat hierbij niet de externe bekerwedstrijden en wedstrijden van voor het seizoen 1996/1997 zijn opgenomen. (voor het 3e en het 4e is dit zelfs pas vanaf 1997/1998).

Het 1e Amstel Toernooi

Het moest er een keer van komen !! Ter (ver)warming van zijn huis organiseerde Mats Bakker spontaan een schaaktoernooi voor 8 man. Hij ging daarbij uit van de "vaste" deelnemers aan het Hertog Jan-toernooi. De intussen 5e editie van dit toernooi, ietsje verlaat gehouden in oktober, werd overigens (ook) een prooi voor Mats.