april 2015

Houden Jong en "oud" elkaar in evenwicht"??

Doorgaans is het zien van Abraham ( om te weten waar hij de mosterd haalt) een mijlpaal. Je wordt dan geacht rijp en ervaren te zijn en te beschikken over enige wijsheid (ahum). Jessica heeft daar zo haar eigen ideeën over.

Als wij de grens tussen oud en jong op 50 jaar stellen, dan is het 1e achttal precies in evenwicht. Het gaat dan alleen om de vast opgestelde spelers.

Tegenover de 4 oudjes: Piet de Haas, Piet Konijn, Gerrit van Oostrum en Hans de Jong, staan: de 4 jongkies Dennis Keetman, Johan Wester, Oscar ven Ewijk en Kasper van der Meulen.

Zonder Piet gaat het niet

Onze laatste wedstrijd werd gezamenlijk gespeeld in het nieuwe clubonderkomen van Caïssa /Eenhoorn in Zwaag (Hoorn? Nee, Zwaag !). Spannend, gezien het feit dat er nog 5! teams, waaronder wijzelf, in aanmerking kwamen voor de tweede promotieplaats. De nummer twee uit de tussenstand, Waagtoren 3, speelde de op papier gemakkelijkste wedstrijd, namelijk tegen het zo goed als gedegradeerde Kijk Uit. Echter, die speelden voor hun laatste strohalm. Bij winst moest dan Aalsmeer verliezen. En die speelden tegen het al gedegradeerde Caïssa/Eenhoorn 3.

Nabrander

Waarom ik geen verslag had geschreven ? Hans de Jong op donderdag tegen mij. Wel Hans en Anderen (Hans Anders) Afgelopen zondag werd deze jonge man 64 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik kreeg één kadootje op A1 en daarna steeds het dubbele op de volgende velden !! Mijn familie is intussen failliet. Alle gekheid op een stokje, er volgde ook nog eens twee werkdagen van 10 tot 8, dus jullie zullen begrijpen dat er weinig inspiratie was om nog even wat aan de site toe te voegen.

Geslaagde Middenwaardhappening

Hans Böhm en Piet de Haas, Frank en Marc Erwich, Jelmer Sminia en Maaike Keetman. Afgelopen zaterdag grepen we weer eens terug op de formule van 2 simultaangevers. Dit keer Danny en Dennis !! Danny de Ruiter zou aan 8 à 10 borden met de klok spelen en Dennis (Keetman) zou de aanschuif voor zijn rekening nemen.