oktober 2015

Hangen blijven

Het gebeurd ons allemaal wel eens. Mooie partij spelen, maar op een bepaald moment wat missen en redelijk, tot behoorlijk redelijk verloren te komen staan. Wat te doen ? Verder spelen, tegen beter weten in of de handdoek in de ring gooien ? Hier de gouden tips, voor als U materiaal achter komp.

37e CHT

Een aantal jaren geleden kreeg ik Slava Ikonnikov te maffen voor het Chrysantentoernooi. We gingen uiteraard niet al te laat naar bed, want een goede nachtrust is van belang als je een toernooi wilt winnen nietwaar. Ikonnikov presteerde de volgende dag beroerd slecht. Hij had namelijk slecht geslapen vanwege een tijgermug die hem 's nachts had geterroriseerd.

Levanche

Al een hele tijd doet de l van mijn laptop het niet. Dat hindelt niet want daal gebluik ik gewoon de l vool. Maal dit telzijde.

We gaan over naar het verslag van de wedstrijd, de revanche op de Waagtoren 3. Het was fraai weer en 1/2 - 1/2 (dit is een zeugma) door een vooruit gespeelde wedstrijd van invaller Tommy Roelofszen, die Sandra Keetman op de dinsdagavond bij de Waagrotten op remise wist te houden, chapeau.