april 2016

V2 team is da bombDit plaatje moet illustreren hoe het er zaterdagavond in diverse Heerhugowaardse huiskamers aan toe ging (bij het bekijken van de KNSB uitslagen). Maar daar gaat dit stukje nadrukkelijk niet over. Hier gaat het over het succesvolle seizoen van het V2 team!

Lenteveteranen

Afgelopen 7 weken stond in het teken van het Lenteveteranentoernooi in Hoorn. De Waardse inbreng is daar altijd zeer behoorlijk en aangezien Jessica ook van de partij is (veteraan, laat me niet lachen...) is het op de woensdagse schaakinloop in de Horst een stukje stiller. Meestal waren we met zijn vieren of vijven.

Met opgeheven hoofd

Het was volle bak op de laatste van maart. Een zes mans formatie van Aartswoud op bezoek. Nou ja, 6 man, twee schatten van vrouwen en 4 lelijke mannen (sorry Jan Kuin !!) En ZSC/Saende 3 onder bezielende aanvoering van veteraan Peter Roggeveen, die het 1e bord bemande. Ook in dit team een jonge dame, die zich tegenover Mats Team Captain Bakker nestelde. Ojee, dacht iedereen inclusief Mats, als er maar geen Marlies Bos Effect komt vanavond.