augustus 2016

In a bar under the sea

Kuierend over het mooie kerkhof aan de Krusemanlaan, na een bezoek aan het graf van moeder 1 (zoals Tim Havelaar haar altijd noemde) bekijk ik diverse graven en stenen. Altijd even kijken bij Michel en bij de Poop. Ligt het graf er nog een beetje mooi bij ? Zijn er nieuwe plantjes bij gekomen ? Even wat recht trekken, wat water geven soms.

Website verhuisd, Willem bedankt!

Fanatieke volgers van onze website hebben de laatste dagen wellicht gemerkt dat de site er eventjes uit is geweest. De oorzaak van deze downtime is dat we de website naar een andere host verhuisd hebben. Inmiddels is de website volledig overgezet, alles lijkt bij de nieuwe host naar wens te functioneren. Het is mogelijk dat uw mails naar mij niet aankwamen gedurende de downtime, indien u op antwoord wacht dan wil ik u verzoeken om het mailtje opnieuw te versturen.

Drie in Dieren

Een Sijsje, een Konijntje, die menigmaal het haasje was en een Tan begaven zich eind juli richting Dieren om mee te doen aan het zesrondig open NK. Een Tan, overigens is een klein bruin hertje, dat minutenlang achter een bosje kan zitten, zonder opgemerkt te worden. Dan ineens is hij vertrokken. Het meervoud van Tan = Tans en niet Tannen, zoals sommigen soms denken.