mei 2017

Op een haar na

'Ga je nog mee naar Schagen'; Jess aan de lijn. 'Ben met een kwartiertje bij je'. Rond half twaalf scheuren we over de Middenweg. Jess rijdt lekker pittig !! We passeren Bakkum's Boetje. Daar gaan we op de terugweg even langs. Jessica heeft nog geen groente in huis en ik wil er graag groene asperges kopen. Bij Zijdewind passeren we een bord; Matig uw kinderen, denk aan onze snelheid, of iets van gelijke strekking. Wat is het toch mooi in Noord Holland. Boerderij Priggedik !! Vlak voor Schagen neemt Jess een rotonde twee maal, rondje van de zaak.

Heerhugowaard tweede van Noord-Holland

Vanmiddag heeft ons bekerteam een geweldige prestatie geleverd en de tweede plaats veroverd in de NHSB-beker. In de halve finale werd er gewonnen van de Uil en in de finale werd er bijna gewonnen van het supersterke Magnus. Binnenkort zal hopelijk een uitgebreid verslag komen van het bekeravontuur. Voor nu heb ik een tweetal jaloersmakende foto's toegezonden gekregen die met de wereld gedeeld moeten worden.

Drie op een rij

En jahoor, we hebben het weer voor elkaar, of liever gezegd; ze hebben het weer voor elkaar. 3 Keetmannen bovenaan !! Dat is volgens mij de 2e keer in deze cyclus. Kijken we zo even na.

Na het snelschaken mogen we ons weer verheugen in de komst (lees teugkeer) van René Groenendijk en Robbert van Doorn (kan ook leuk darten) en verder van Frans Sueters. Allen nog veel succes toegewenst in de resterende paar ronden van de competitie.