juni 2019

Komkommertijd 2

In de boekenrij van Peter Vogelenzang zitten een aantal toernooi bulletins o.a. van het IBM toernooi uit de jaren 70. Eéntje wil ik er speciaal uitlichten, die van 1975. Het boekje begint met een pagina grote foto van Borislav Ivkov........EN DIE DEED NIET MEE !! Toch leuk om een niet deelnemer op te nemen. Wat was het geval, Ivkov moest op het laatste moment verstek laten gaan. Vraag. Zou Ivkov geweten hebben dat hij in het toernooiboek stond ?

Komkommertijd

Wordt ik door René Rietbergen op mijn vestje getikt. "Jullie hebben bovenop die ene kast nog boeken staan". "Ik zou er maar even naar kijken, want we hebben lekkage gehad en straks zijn al je boeken verrot". Ik de andere dag met een karretje van de Vomar over de Middenweg naar de Swan. Samen met Roy de hele mikmak in het wagentje gekeeperd en thuis de boel in de zon te drogen gezet. Nou, het viel met de vochtigheid wel mee. Alleen een boekje van Bouwmeester heb ik meteen weggegooid, daar groeiden bijna de champignons op.

Vijftal trotseert barre omstandigheden voor clubkasHet regende vanmorgen. Naast regeldruppels die uit de hemel vielen, regende het afmeldingen op de telefoon van penningmeester Ronald van Ewijk. Vandaag stond de sponsorfietstocht van Stichting NUT op het programma, de organisatie had een prachtige route uitgestippeld door de Heerhugowaardse polder.