juli 2019

Wat dreef ons naar Dieren ?

Met deze befaamde titel opende Lex Jongsma eens zijn verslag over zijn aanwezigheid en deelname aan het Open NK in Dieren. Het was die zomer nogal regenachtig en de campinggasten kwamen na verloop van tijd als verzopen hondjes en katjes de toernooizaal in. De laatste jaren wordt er ook nogal gedreven !! Maar nu door de vaak tropische temperaturen. Temperaturen van 35 graden of meer zijn de laatste jaren geen uitzondering. Vet warm, hard labeur voor de waterdragers !!

Materiaalpech

Terwijl Maarten de Haas en Tom Lambooy de perikelen rond de Sämisch-variant van het Konings Indisch onder het goedkeurend oog van maistro Piet de Haas aan het onderzoeken zijn, goede vrijdagmiddag overigens beste leesteraars, onderneemt ons een poging tot materiaal inventarisatie, dit naar aanleiding van onze bestuursvergadering van afgelopen donderdag de 11e, hoe kunnen jullie nu een vergadering plannen terwijl we bij de Swan op het terras dienen te zitten, zo dat is een mooie volle zin !!

Komkommertijd 3

Met de Grand Prix van Haarlem op 16 juni eindigde voor de jeugd het toernooiseizoen. Van onze club deden over het hele seizoen 8 spelers mee en voor het gemak tellen we daar Jason van Briemen nog maar even bij. Hij is tenslotte uit onze jeugd voort gekomen. Jason was qua aantal deelnames ook meteen de topper. Hieronder een lijstje: