mei 2023

Fietstocht Stichting Nut op zaterdag 10 juni

De Stichting Nut organiseert op zaterdag 10 juni een fietstocht waarmee sponsorgeld voor onze club kan worden opgehaald. Er is een route van circa 30 km uitgezet waarbij onderweg ook nog voor een versnapering wordt gezorgd. Het is de bedoeling dat de fietstocht als groep wordt gereden. Je mag ook familie, vrienden en kennissen meenemen. Per deelnemer ontvangt de vereniging € 40,- met een maximum van € 400,-. We hopen dus op minimaal 10 deelnemers namens sv Heerhugowaard!

Uitslagen en eindstand KoppelschaakTraditiegetrouw wordt op Hemelvaartsdag geen competitieronde afgewerkt bij sv Heerhugowaard. Dat betekende dat er ruimte was voor een speciale schaakavond. Om de ideale schaakvariant te bepalen werd een enquête gehouden en voor deze keer bleek "Koppelschaak" de ideale activiteit. Op één bord werden partijen afgewerkt waarbij beide koppelpartners om de beurt een zet uitvoerden, zonder overleg.

Karel Kuipvierkampen

Op vrijdag 5 mei togen we met zijn 3en richting Haarlem om deel te nemen aan de Karel Kuipvierkampen van HWP. In eerste instantie zouden Richard en ondergetekende met de Valys gaan, maar op de valreep konden we mee rijden met de ouders van Kacper Paraszczuk. Waarvoor eeuwige dank. Het toernooi werd gehouden in het gebouw het Spaerne, U begrijpt het al, gelegen aan het Spaerne. Het is van buiten een beetje een vreemd gebouw, beetje "old School" Amsterdam. Binnen is het echter zeer sfeervol, je kunt er de "Sir Lancelotzaal" aantreffen.