Clubinfo

Speelavond

Donderdagavond:

  • Jeugd van 18:45 tot 20:00
  • Senioren vanaf 20:00

Speellocatie

Café de Swan
Middenweg 178
1702 HE Heerhugowaard
072 - 5711309

Bestuur

Functie Persoon Telefoon E-mail
Voorzitter Edwin Vermeulen 0653993768 voorzitter@svheerhugowaard.nl
Secretaris Rob Spaans 0649943237 secretaris@svheerhugowaard.nl
Penningmeester Hans de Jong 0623184946 penningmeester@svheerhugowaard.nl
Wedstrijdleider intern + Webmaster Kasper van der Meulen 0611108941 intern@svheerhugowaard.nl
Wedstrijdleider extern John Nieuwland 0623663837 extern@svheerhugowaard.nl
Jeugdleider + Communicatie Piet M. Konijn 0725740188 jeugd@svheerhugowaard.nl

Vertrouwenspersoon

Buiten het bestuur neemt Karel Keesman de rol van vertrouwenspersoon op zich. U kunt hem op de clubavond aanspreken, telefonisch bereiken op 0642098251 of per e-mail via vertrouwenspersoon@svheerhugowaard.nl. Bekijk voor meer informatie onze pagina over een veilig sportklimaat.

Lid worden?

Neem dan contact op met een van de bestuursleden of kom eens langs op de donderdagavond. U bent van harte welkom. Ook de jeugd is welkom. Meer informatie over jeugdschaken kunt u krijgen bij Piet M. Konijn (zie bovenstaand telefoonnummer).

Contributie

  • Vol lidmaatschap senioren (spelen van interne competitie + lid van de bond voor het spelen van externe competitie en verkrijgen van het bondsblad): € 100,00
  • Dubbellidmaatschap (bondsafdracht betaalt u via een andere club): € 60,00
  • Tientjeslidmaatschap (bondsafdracht betaalt u via een andere club): € 10,00
  • Juniorlid (t/m 20 jaar): € 55,00

Wij zijn aangesloten bij de DijkenwaardPas. Mocht u in het bezit zijn van deze pas, dan kunt u hiervan gebruik maken bij het voldoen van uw contributie.

Routebeschrijving 

Vanuit de richting Alkmaar/Langedijk/A9:
Vanaf de Ring Alkmaar neemt u de N242 richting Heerhugowaard/Leeuwarden. Volg de weg tot aan de afslag Heerhugowaard/Zandhorst I. Sla rechtsaf naar de Zuidtangent in de richting van het station. Ga over het spoor, rechtdoor bij de stoplichten, rechtdoor bij een rotonde en bij nog een stoplicht. Wanneer u Middenwaard gepasseerd bent gaat u bij de stoplichten linksaf richting Centrumwaard. Blijf deze weg, de Middenweg, volgen. Bij de 2e stoplichten, na ongeveer 1 kilometer, ziet u links een Shell tankstation en rechts de Swan.

Vanuit de richting Schagen/De Noord:
Rij via de Middenweg Heerhugowaard binnen. Ga bij de rotonde rechtdoor richting Centrumwaard en vervolg de Middenweg. Na ongeveer 1 kilometer komt u bij stoplichten waar zich aan uw rechterhand een Shell tankstation bevindt, links aan de overkant zult u de Swan aantreffen.

Vanuit de richting Hoorn/Obdam/A7:
Rij via de N507 Heerhugowaard binnen. Passeer het crematorium en ga bij de eerste rotonde rechtdoor naar de Krusemanlaan. Ga bij de stoplichten rechtdoor en bij de volgende rotonde linksaf richting Centrumwaard. U bevindt zich nu op de Middenweg. Na ongeveer 1 kilometer komt u bij stoplichten waar zich aan uw rechterhand een Shell tankstation bevindt, links aan de overkant zult u de Swan aantreffen.

Parkeergelegenheid

De omgeving van de Swan is de afgelopen jaren flink op de schop gegaan. Inmiddels is er een redelijk aantal parkeerplaatsen achter onze speellocatie te vinden. Mochten deze plekken al opgevuld zijn dan kunt u uw geluk op de Genestetlaan beproeven. Ook in de wijk achter de Swan zijn genoeg parkeerplaatsen te vinden (Taxuslaan, Tamarixplantsoen). Parkeren is gratis in dit deel van Heerhugowaard.