Ingezonden werk

Tussen alle Viagra-reclame en erfenissen van Afrikaanse prinsen verschijnt er soms iets creatiefs in mijn mailbox. Aan mij als webmaster de taak om te beslissen of we dat op onze website plaatsen? Ach, ons kleine broertje uit Alkmaar heeft ook een creatieve rubriek (leestip), dus dan moeten wij dat ook kunnen. Mocht u het niets vinden dan kunt u altijd weer verder gaan met kattenfilmpjes bekijken. Bij deze een eerste versie van de rubriek "ingezonden werk"!

Filmpje 1:
Dit is een creatie van Gerard Groenveld. Hij is duidelijk niet alleen zeer vindingrijk achter het schaakbord. Gerard heeft er ook een gevoelig liedje bij gezongen, met een verwijzing naar de schaakvereniging (kleine achtergrond).

Filmpje 2:
Dit is een "muziek" videoclip van de zonen van Gerrit van Oostrum. Het contrast met het nummer van Gerard kan niet veel groter.

PS. Wilt u ook uw Facebook-entourage ontstijgen? Misschien dat deze rubriek een vervolg krijgt, misschien ook niet.

Reacties

Op een gemeen koude en gure 15e maart 1979, met natte sneeuw en hagel verongelukte Siem Groenveld, de tweelingbroer van Gerard als passagier in de Beemster. Dat heeft Gerard natuurlijk zeer aangegrepen. Zij deden echt alles samen. Dit nummer is door Gerard gecomponeerd (tekst en muziek) Gerard spelend is opgenomen in huize Konijn.

Wat de video van Tea Rex betreft. Die jongens van, van Oostrum groeien op voor galg en rad. (geintje) Ik denk dat ze goed naar Tool hebben gekeken als ik de video zo bekijk. Klasse.