Met opgeheven hoofd

Met 3 invallers en een ratingverschil van 276 punten en dan thuis komen (lees de Swan) met 3 hele bordpunten, dan kan je zeggen; dat mag wonderstampot heten. Bij deze een hatelijk (de r van mijn toetsenbord doet het niet) drank aan de invallers, die hun televisieavond maar weer opgeofferd hebben voor een saai spelletje schaak in het altijd hokkerige Gulden Vlies.

In volgorde van opkomst; Ronald van Ewijk, Sjors Hes en René Groenendijk. En ook voor de overige teamgenoten niets dan lof. Ik ga het niet over de partijen hebben, dat heeft toch geen zin. Bovendien zat ik in de uiterste hoek en een wandeling langs de borden zou een heikele onderneming zijn geweest. Die ene keer toen ik toch weg moest om een drankje te halen was al een hele toer. Leuk meisje overigens achter de bar Robbert !! Bleek dat ze geen chocomel hadden, dus ik weer terug om aan tegenstander Ruud Adema te vragen of hij nog alternatieven had. Dat bleek cassis te wezen.

Na een enerverende avond, waarin ik van de ene verbazing in de andere viel werd de reis naar huis (lees de Swan) aanvaard met de superbolide van Ronald, zodat we keurig op tijd ons konden melden voor een afzakkertje bij Jeannet. (Iedereen moet overigens nog de groeten hebben van Jan van Veen. Hij vond het beterschaps kaartje leuk om te ontvangen. Het gaat nog niet top met hem, maar misschien met het lengen der dagen.....)

Aan de bar nog even Robbert zijn partij bekeken. Die bleek zeer boeiend te zijn. Hij is op een zeker moment wel door het oog van de naald gekropen, maar dat kan je aan Robbert wel toe vertrouwen. Misschien binnenkort op de site na te spelen.

Intussen zijn we wel op de onderste plek terecht gekomen, want concurent De Uil 2 vond het nodig om Kijk Uit op te brengen. Op 5 april zitten we dan thuis voor de laatste ronde tegen dit team. We gaan ons best doen, zoals we dat het hele seizoen al hebben gedaan.

Sparta.................aanvalluh

Was getekend; Pietbull