Interactie op de website van sv Heerhugowaard

Vanaf heden is het mogelijk om te reageren op de artikelen van onze website. Het bestuur van sv Heerhugowaard heeft de hoop dat de website hierdoor nog levendiger wordt. Mocht je bijvoorbeeld een waardevolle toevoeging hebben bij een artikel of wil je de auteur een blijk van waardering geven, dan is dat vanaf heden weer mogelijk.

Onder ieder nieuw artikel staat de knop "Reactie toevoegen", door op deze knop te klikken krijg je de mogelijkheid om een reactie te plaatsen. Bij de bestaande artikelen uit 2019 heb ik met terugwerkende kracht ook de reactie-mogelijkheid aangezet. Indien de wens hiernaar is dan is het mogelijk om de reactie-mogelijkheid ook aan te zetten bij partijen, uitslagen en indelingen. Laat je voorkeuren vooral weten middels een reactie onder dit bericht!

Het openstellen van de reactie-mogelijkheid is een pilot. Tot 2013 was reageren op onze website mogelijk, maar de toenmalige webmaster (Willem van den Akker) had er destijds bewust voor gekozen om deze optie weer uit te schakelen. Mocht blijken dat de meerwaarde beperkt is of dat veel reacties sfeerverlagend zijn, dan kunnen we deze optie zeer eenvoudig uitzetten. Bij hoge uitzondering kunnen ongepaste reacties altijd verwijderd worden door de webmaster.

Om te kunnen reageren heb je wel een account nodig en dien je ingelogd te zijn. Een account aanmaken is heel eenvoudig: Op iedere pagina staat bovenin het rechterframe de "Gebruikerslogin". Hier staat de optie om een nieuw account aan te maken. Voordat je daadwerkelijk een account hebt moet ik je account wel nog even goedkeuren, dus hier kan een paar uur overheen gaan. Wanneer je een account hebt dan dien je uiteraard ook in te loggen voordat je kan reageren. Heb je problemen met het aanmaken van een account of met inloggen? Neem dan contact op met de webmaster via webmaster@svheerhugowaard.nl.

In onderstaande afbeelding is aangegeven waar de "Gebruikerslogin" te vinden is.

Reageren kan je via onderstaande knop "Reactie toevoegen" (indien ingelogd).

Reacties

Bij deze een voorbeeld van een reactie!