Het belang van een goede blundercheck

Johan heeft een drietal van zijn partijen uit de interne competitie geanalyseerd, waarmee hij het belang van een goede blundercheck laat zien. De partijen zijn erg leuk om na te spelen, het zijn stuk voor stuk aanraders. Johan reuze bedankt voor de mooie inzendingen! Dit is meteen dé kans om te leren van (waarschijnlijk) onze aankomende clubkampioen.

Een overzicht van de partijen:
🔗 Deel 1: Johan Wester - Piet M. Konijn
🔗 Deel 2: Johan Wester - Richard van Diepen
🔗 Deel 3: Johan Wester - Rob Spaans

Zowel in de hoedanigheid van webmaster (meer kopij) als in de rol van intern wedstrijdleider (meer plezier aan de competitie) ben ik groot voorstander van het online plaatsen van leuke partijen. Heb jij ook een leuke partij die je met de wereld wilt delen? Maak dan een account om de partij zelf te uploaden (link) of stuur de partij per mail naar mij (klik)! Ieder jaar wordt op de ALV de webpartij van het afgelopen seizoen bekend gemaakt, dus door een partij in te sturen maak je meteen kans op een goede fles wijn.