Schaken - sjoelen - darten en een heel klein stukje filatelie

Hallo allemaal. Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Niet alleen van de Schaakvereniging, maar ook van andere clubs die hun domicilie hebben in de Swan.

Van de zomer zijn we eens gaan brainstormen om te kijken of we niet via een gezamelijke activiteit onze clubs een beetje kunnen promoten. Nou dat had heel wat voeten in de aarde, maar we zijn er uiteindelijk uitgekomen, dankzij de inspanningen van Rob Aland, van de Sjoelvereniging, Roy Rietbergen namens de darters en de Swan en Patrick Westermolen en ondergetekende namens de Schaakvereniging.

Wat gaan we doen ? Op Zaterdag 7 september gaan we onze clubs promoten via 3 kleine toernooien; Sjoelen, darten en schaken en is er de mogelijkheid om ook eens bij de ander te gaan kijken. We zijn nog niet toe aan een triatlon, dat is organisatorisch nog even te ingewikkeld, maar in de toekomst sluiten we dit zeker niet uit.

Er is verder een kleine stand van de Postzegelvereniging Heerhugowaard. Zij zijn steeds 1 maal in de maand aanwezig in de Swan en liefhebbers kunnen dan postzegels ruilen, danwel kopen.

U kunt zich voor 1 van de activiteiten in schrijven. De kosten zijn 7,50 Euro en daarvoor krijgt U tevens een consumptiemuntje, goed voor een kop soep dan wel iets anders. We beginnen met de toernooien om 11.00 uur en we hopen ergens tussen 16.00 en 17.00 uur de prijzen (en dat zijn hele leuke prijzen, wat dacht U oa. van een dinerbon van Delphi Grieks specialiteiten restaurant en twee waardebonnen van de vishandel van Martin Herks, die U vinden kunt bij de Dekamarkt aan de Berckheidelaan of bij de Multimate aan de Middenweg.)uit te kunnen reiken.

Wie niet aan de toernooien mee wil of kan doen, kan gedurende de gehele dag voor kortere of langere tijd binnen lopen. Er is voor de jonge en oudere schakers een schuif aan simultaan, die gegeven gaat worden door Piet de Haas. Deelname hieraan is natuurlijk geheel gratis.

Wilt U mee doen aan 1 van de toernooien; opgave bij
- Sjoelen Rob Aland, email r.aland@hetnet.nl
- Darten Roy Rietbergen, email roy@deswan.nl
- Schaken Piet Konijn, email piet1951@outlook.com

Het speeltempo voor het schaaktoernooi wordt later bekend gemaakt. Denk aan een kwartier per persoon per partij, maar dat zien we later wel.

was getekend; piet karmeliet

afbeelding van TheChef180

emailadres Roy Rietbergen is roy@deswan.nl
maar het is ook zeker mogelijk om op de dag zelf in te schrijven voor 11:00 uur.

Edit van de webmaster:
Bedankt voor de verbetering, Roy. Ik ben zo vrij geweest om het in de tekst van Piet te corrigeren. Leuk initiatief trouwens!