Een vriendelijk (doch dringend) verzoek

Het gaat goed met de seniorenafdeling van de club. Zo zeer zelfs dat men op de donderdag staat te popelen om de speelzaal te betreden. Echter willen de leden wel rekening houden met de jeugdafdeling ! Ook zij hebben het recht om in relatieve stilte hun partij te spelen. Dat lukt niet als er om 5 voor 8 met luide en duidelijke stem de senioren zich aankondigen.

Op tijd komen, prima, maar eigenlijk liever 5 over 8 dan 5 voor 8. Dan hebben we bij de jeugd rustig de tijd om de partijen te beëindigen en om het schaakprobleem op het demo-bord uit te leggen. (De jeugd is toch al zo springerig en als er dan ook nog een aantal springerige "oudjes" rond lopen...) Afijn U begrijpt het wel. Bij voorbaat dank voor de medewerking.

was getekend Ilse, Patrick, John, Piet en alle overige jeugdleden