Voorlopig geen schaken vanwege Coronavirus, extern seizoen voorbij

Het zal u niet zijn ontgaan: Het Coronavirus heeft Nederland in haar greep.

Alle schaakactiviteiten tot en met 28 april zijn officieel afgelast! Dit betekent dat de interne speelavonden van 19 maart tot en met 23 april zijn geannuleerd. Het kabinet heeft daarnaast alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden. Het is niet helemaal duidelijk of alle verenigingsactiviteiten hieronder vallen, maar de kans is groot dat de schaakstukken nog even in de doos moeten blijven. De verwachting is dat wij ook rekening moeten houden met een schaakpauze tot 1 juni.

Onze regionale Noord-Hollandse Schaakbond heeft besloten om alle externe competities van dit seizoen als verloren te beschouwen. Alle externe wedstrijden die voor sv Heerhugowaard op het programma stonden zijn daarmee geannuleerd en zullen niet terug op de agenda komen. Het bestuur van Schaakvereniging Heerhugowaard wil nog niet spreken van einde seizoen. Als het een beetje meezit dan hopen wij dit seizoen nog minimaal het snelschaakkampioenschap en de interne bekercompetitie af te kunnen werken.

Neem voor vragen contact op met iemand van het bestuur. Wij zullen u blijven updaten, zowel via onze website als via de mail/telefoon. Blijf gezond en tot snel achter het schaakbord!