Ingezonden werk - Deel 2

Ruim een maand geleden begonnen we met een experiment op deze website: We publiceerden ingezonden werk van Gerard Groenveld en de zoons van Gerrit van Oostrum. Nu we verplicht thuis zitten hebben de creatievelingen onder ons nog veel meer tijd om mooie creaties te maken. Bij deze daarom een tweede versie van de rubriek "ingezonden werk"!

🔗 Link naar de eerste editie

Rick
Zoals u wellicht weet is good old Rick Smit weer even clublid. Dat hebben we te danken aan het Coronavirus, want eigenlijk zou Rick nu in China voetballes moeten geven. Naast voetballes geeft Rick ook schaakles aan de opvolgers van Ding Liren, Wang Hao en Wei Yi. In deze verplichte pauze is Rick gestart met het opzetten van een YouTube kanaal! Klik vooral door voor meer materiaal.

🔗 SKIL YouTube kanaal

Gerard
Zonder iemand tekort te willen doen, maar Gerard Groenveld is misschien wel ons meest creatieve lid achter het schaakbord. Ook buiten het schaken heeft Gerard weer een mooie inventieve creatie gebouwd.

Jasper
Onze Jasper van Vianen is geschiedenisleraar. Nu de scholen dicht zijn is alles uiteraard helemaal anders. Dit heeft ertoe geleid dat het lokale sufferdje een leuk interview bij Jasper heeft afgenomen.

🔗 Krantenartikel in het Alkmaars Nieuwsblad

Gerrit
Grote G. behoort ook tot de meest creatieve clubleden. De afgelopen jaren is Gerrit aan het beeldhouwen geslagen, maar hij kan ook prachtig tekenen. Regelmatig stuurt Gerrit een jaloersmakend kunstwerk door. Aan cultuurbarbaren Sandra en mij om twee tekeningen uit te kiezen voor de site. Omdat voorlopig niemand meer op vakantie kan, hebben wij gekozen voor twee toeristische trekpleisters! Het schijnt goed voor ons humeur te zijn om aan leuke vakanties terug te blijven denken.

PS. Heeft u ook iets leuks om met de wereld te delen? Tijdens deze Coronacrisis kan het geen kwaad om elkaar op te vrolijken met leuke zaken! Mail mij gerust iets leuks op webmaster@svheerhugowaard.nl.

Gerrit heeft de toren van Pisa recht weten te praten !

Hij staat ook bij mij nog "gewoon" scheef, kijk maar naar het maaiveld.
Ik stuur wel een nieuwe foto waar dat duidelijker is te zien

Inmiddels heeft Gerrit een nieuwe tekening gemaakt, deze heeft de oude vervangen. Goed dat je Gerrit erop wees dat die toren in werkelijkheid scheef staat.

(Gerrit beweert dat de foto uit een andere hoek is genomen, maar dat gelooft toch niemand?)

Even een kleine toelichting. Mijn Youtube kanaal is speciaal bedoeld voor (de wat oudere) (club)schakers. Het is bedoeld voor allerlei niveau's al wat oudere schakers om beter te kunnen worden. Ik zal er video's plaatsen voor verschillende niveau's zodat iedereen de studieboeken in kan duiken om wat beter te worden, zeker nu in deze thuis zit tijden is het een mooie kans om daar wat tijd in te investeren.