Schaken op het terras en aftellen naar 2021-2022

Van schaakseizoen 2020-2021 is door de Coronacrisis niet veel terecht gekomen. Geen van de geplande competities is afgerond, na zes (beperkte) speelavonden werden we verbannen naar het online speelveld. Tot de schaarse hoogtepunten behoorden de ingehaalde bekerfinales van vorig seizoen, de online KNSB-bekercompetitie en een online wedstrijd tegen de Capibaras uit Rio.

Het vizier is daarom volledig gericht op seizoen 2021-2022. We hebben goede hoop dat dit seizoen vrij gaat zijn van extreme Coronamaatregelen en vol gaat zijn met schaakplezier. Het bestuur van sv Heerhugowaard is al volop in voorbereiding om er een geweldig schaakjaar van te maken. Penningmeester Ronald heeft een prachtig plan uitgewerkt voor contributieverlaging, het Chrysantentoernooi is vastgelegd op zaterdag 25 september en van de ALV op 26 augustus gaan we een groot feest maken.

Het gaat de goede kant op met de vaccinaties en het terugdringen van het Coronavirus. Vanaf 10 juni is het daarom weer mogelijk om op donderdagavond een vrij potje te schaken op het terras van de Swan. Vergeet niet om hierbij rekening te houden met de geldende maatregelen, zodat iedereen in september kerngezond aan het schaakseizoen kan beginnen.

Neem voor vragen contact op met iemand van het bestuur. We zullen u blijven updaten, zowel via onze website als via de mail/telefoon. Blijf gezond en tot snel achter het schaakbord!