1e ronde bekercompetitie

De 1e ronde van de bekercompetitie begint op 15 oktober. Partijen die niet op 15 oktober zijn gespeeld worden zo snel mogelijk ingepland. De 16 winnaars komen in de 2e ronde terecht, de verliezers zijn uitgeschakeld.

1e ronde bekercompetitie
vanaf 15-10-2020
Nr Witspeler Zwartspeler
01 Hein Schut * Piet Manni
02 William Thomson Edwin Vermeulen
03 Johan Wester * Mats Bakker
04 Robert van Veen * Roy Rietbergen
05 Emiel Piek * Ilse Brans
06 Maarten de Haas Jan Barteling
07 Gerard Reijnen Richard van Diepen *
08 Gerard Groenveld Lucas Oliveira
09 Karel Keesman * Adri Maijers
10 Hans de Jong Piet M. Konijn
11 Gerrit van Oostrum Kasper van der Meulen
12 Rob Spaans * Piet van Veelen
13 Tom Lambooij Ronald van Ewijk
14 Kevin Tan * Auke Nicolai
15 Willem Groot Piet C. Konijn *
16 Martijn van Hout Sergo Asoév

* = Ratingverschil (interne rating, beginstand seizoen) is meer dan 200. Speler moet winnen om naar de volgende ronde te gaan. Bij remise gaat de tegenstander door. In alle andere gevallen moet snelschaak de beslissing brengen na een remise.

Let op: Er zijn aangepaste omstandigheden vanwege de Corona-maatregelen! Hou onze website en je mail goed in de gaten, lees de actuele situatie hier.

Meest relevante tijdelijke aanpassingen: Iedereen wordt tussen 19:45 en 20:05 in de achterzaal van de Swan verwacht. We spelen 40 minuten per persoon per partij met 5 seconden increment per zet. Gedurende de avond gaan we niet naar het voorcafé, in de achterzaal kunnen we onze drankjes bestellen. Wanneer je klaar bent met je partij dan verlaat je de Swan. Alleen als de achterzaal te vol is (max. 30 personen) dan nemen wij mogelijk contact met je op om de partij naar het voorcafé te verplaatsen.