Jeugdschaak voorlopig onder de pannen

Om toch wat continuiteit te scheppen zijn we met de jeugdafdeling op zoek gegaan naar alternatieve zaalruimte. Die hebben we gevonden aan de Basiusstraat nr. 54 waar gelegenheid is tussen 18.30 en 20.00 uur de reguliere zaken zoals training en competitie af te werken.

De zaal is voor de jeugd geschikt en als de begeleiders en ouders een beetje om de afstanden denken, dan kunnen we met een gerust hart de komende vier weken schaken. We hebben de zaal bij Woonwaard gereserveerd tot en met donderdag 12 november. Het kan zijn dat we langer moeten reserveren, maar dat zien we in de loop van de weken wel.

Een belangrijk ding is wel in deze, dat men zich wel afmeld bij afwezigheid. Dit i.v.m. indeling van de zaal, indeling van de competitie en de mogelijkheid om tussentijds toernooitjes in te gelasten etcetera.

Het team van de jeugdleiders, Ilse, John, Tom, Jeroen en Piet

Reacties

Voor allen en iedereen, maar vooral voor ouders en jeugdleden. Het juiste adres is van Duivenvoordestraat 54 (en niet Basiusstraat) Dit probleem wordt in de wereld geholpen, doordat het bord wel aan de Basius-zijde staat. De 1e avond zit er op en het ging prima op deze locatie, zij het dat door de ruimte er snel geluidsoverlast is. Op naar volgende week en hopelijk zijn we dan allemaal aanwezig.