Contributie seizoen 2021-2022

Vorige week heeft het bestuur vergaderd, waarbij ook de contributie voor komend seizoen op de agenda stond. Afgelopen seizoen hebben we ondanks de contributieverlaging de leden vanwege Corona weinig kunnen bieden, terwijl bepaalde vaste kosten gewoon doorgingen en iedereen toch netjes zijn contributie heeft betaald.

Een mooie donatie uit onverwachte hoek en het feit dat we de leden komend seizoen financieel tegemoet willen komen voor vorig seizoen, hebben aanleiding gegeven eenmalig voor het seizoen 2021-2022 de contributie substantieel te verlagen!

Ons voorstel, wat nog aan de ledenvergadering op 26 augustus moet worden voorgelegd, kent voor het seizoen 2021-2022 de volgende tarieven:

Jeugdleden
Dubbelleden
Tientjesleden
20 Euro
50 Euro
25 Euro
5 Euro

Ja, je leest het goed: Hiervoor kun je dus het hele seizoen spelen en meedoen aan allerlei competities. Overweeg je dubbellidmaatschap? Aan de contributie zal het niet liggen. Kom ook bij ons spelen, zou ik zo zeggen! Wij als bestuur hopen in september weer te kunnen starten, misschien met nog wat beperkingen, maar wel weer als vanouds lekker in de Swan. En we hopen dan jullie weer te zien!

Namens het bestuur van sv Heerhugowaard,

De penningmeester,
Ronald van Ewijk