Drietal clubavonden geannuleerd door coronamaatregelen

Helaas gaat het de verkeerde kant op met de coronacrisis. Hierdoor is het onlangs verplicht geworden om een coronatoegangsbewijs (QR-code) op zak te hebben bij het schaken, maar dit blijkt nog niet voldoende om het coronavirus te temmen. Sinds vandaag zijn er daarom extra maatregelen van kracht, waaronder de verplichting voor de horeca om vanaf 20:00 uur de deuren te sluiten. Onze thuisbasis is Café De Swan en we zullen dus een aantal clubavonden moeten annuleren.

Voorlopig gaan we ervan uit dat de nieuwe maatregelen gedurende drie weken zullen gelden. Dit betekent dat er een streep gaat door de clubavonden van 18 november, 25 november en 2 december. We hopen op 9 december weer een gewone clubavond te organiseren. In de agenda zijn een aantal clubactiviteiten verschoven waardoor we nog een volwaardig seizoen spelen als de lichten weer op groen staan (link naar agenda). De externe wedstrijd van ons zaterdagteam (tegen Combiteam KL) zal wel doorgaan op 27 november in speellocatie De Horst. De eerste externe wedstrijd van het N1-team (tegen Aris de Heer op 25 november) zal worden verplaatst, voor het N2-team is de uitwedstrijd tegen Bakkum verplaatst naar 30 november. De jeugdtak van onze vereniging blijft wel gewoon spelen, omdat hun stukken op tijd de doos in gaan.

Neem voor vragen contact op met iemand van het bestuur. We zullen u blijven updaten, zowel via onze website als via de mail/telefoon. Blijf gezond en tot snel achter het schaakbord!