Sander Gosselaar en Kacper Paraszczuk succesvol in Schagen

Zo als jullie de achternaam van Kacper driemaal foutloos kunnen typen krijg je van mij donderdag een borrel.

Ter zake. Het Grand Prix seizoen bij de jeugd is langzaam weer een beetje vlot getrokken. Na Beverwijk in december was er niets meer gebeurd. In maart was er de bescheiden herstart in Heiloo en nu, 10 april was het de beurt aan Schagen (Magnus) om de schaakjeugd te ontvangen. Sander en Kacper hebben intussen de smaak te pakken gekregen en dat vertaalde zich in Schagen in twee 1e plaatsen.

Sander won groep 4 met een maximale score van 7 uit 7 en Kacper deed het een groep lager weinig minder met 6 uit 7. De GP-ratings van de jongens is dus weer flink omhoog gegaan. Die van Sander staat nu op 545. In mei is er weer een volgende GP en wel op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) het MediMa toernooi van schaakvereniging Purmerend. Binnenkort zal ik alle informatie over dit toernooi door sturen naar de jeugdleden.

was getekend Piet Konijn met dank Sander en Kacper