Dennis Zijp in de race voor de Anton Molenaar Trofee

Met nog één ronde te gaan zien de kansen voor nieuwkomer Dennis Zijp er zeer goed uit, de eerste "eigenaar" te worden van de Anton Molenaar Trofee. In de 5e ronde versloeg hij gedecideerd concurrent John Nieuwland en nadert de 30 punten Elo-winst. Intussen heeft hij er wel een gevaarlijke achtervolger bij gekregen in Robbert van Doorn. Dit voormalige jeugdtalent versloeg in ronde 4 en 5 twee spelers met een 1600+ rating zijnde Lucas "Capibara" Oliveira en Erik Schat. Het verschil tussen de nummers 1 en 2 is een kleine 5 punten. De vondst van wedstrijdleider Kasper v.d. Meulen om zo het seizoen af te sluiten kan in ieder geval geslaagd worden genoemd. Ook mindere Goden, vergeef me het woord, komen zo aan de bak. Neem nu maar eens iets verder op de ranglijst Salo Delden en Rens Rensen. Allebei in de race voor een hoge notering.

Op 16 juni wordt het seizoen officieel afgesloten. Kasper heeft daarvoor weer een leuke variant bedacht in Hand en Brains, in het Nederlands; Hand en Hoofd, in het Duits; Hand und Kopf, in het Frans; Main et Tete en voor het Portugees verwijzen wij U graag naar Lucas, Alvaro of Eric.

Voor het mooie... lees de e-mail van Kasper goed, want het organiseren van H en H vergt wel enige tijd en vooral medewerking van de leden.

Was getekend Pietermanknecht

Hand en brains = Mãos e cabeça.

Lijkt erg op het Spaans: manos et cabeza.
Je tegenstander niet voor Cabeza de Vaca uitschelden hoor, als hij de verkeerde zet doet.