Foto's 50 jarig lidmaatschap Willem, Eric, Emiel, Adri, Maarten en Piet

De clubavond van 4 januari 2024 stond in het teken van de huldiging van de zes meest trouwe leden van sv Heerhugowaard. Stuk voor stuk zijn Willem Groot, Eric de Jong, Emiel Piek, Adri Maijers, Maarten de Haas en Piet M. Konijn minimaal 50 jaar lid van de vereniging en daarmee ook van de schaakbond. Bij elkaar opgeteld zijn ze ruim 300 jaar lid! Dit bonte gezelschap bevat (ex-)bestuursleden en met Adri zelfs een (ex-)clubkampioen.

Het bestuur wilde deze toppers heel graag in het zonnetje zetten. Dankzij secretaris Rob Spaans en clubgenoot Lesley Turpijn zijn bij de schaakbond erespeldjes geregeld voor deze speciale prestatie. Heel leuk om deze krasse knarren bij elkaar te zien, inclusief een comeback van Willem Groot. Hopelijk komt er nog een stukje op de site, bij deze alvast de foto's en de column van Piet in het Nieuwsblad Dijk en Waard.