Eerste cyclus, Interne ratings en bolletjestruien

Nadat Jessica eerst in Leuven zat en vervolgens het vliegtuig heeft genomen naar Praag, zal er voorlopig nog wel geen sprake zijn van het breien van een bolletjestrui. Alhoewel temperaturen doen vermoeden dat we eindelijk die strenge winter krijgen, die ons door P.P. is beloofd.

Deze, de bolletjestrui, is in de eerste cyclus nipt gewonnen door Ronald van Ewijk met 9 puntjes voorsprong op Martijn Aartsen. Had de trui dus bijna in de familie kunnen blijven.

Hier de top.

1.Ronald van Ewijk B + 61

2.Martijn Aartsen C + 52

3.Peter Wuis C + 32

4.Eric de Jong A + 32

Door zijn (verrassende) nederlaag in de laatste ronde tegen Oscar van Ewijk, Oscar wie ? Oh... Oscar, tuimelde Peter Hoekstra terug naar een + 29, waardoor hij exact gelijk kwam met Dennis K. die een moeizame strijd wist te winnen van Mats Bakker. Dat was voor de Beker overigens. De grote G. klom eindelijk weer eens naar de 1900, na lange tijd er stevig onder gebungeld te hebben. Het ziet er verder naar uit, dat Maarten de Haas de 1800 definitief achter zich heeft gelaten. In de laatste twee ronden verschalkte hij achtereenvolgens Piet M Konijn en Karel Keesman.

Bekijken we de totale Ratinglijst, dan zien we alleen een peloton 1600+ en een peloton 1200+. Zo is het groepje 1700+ uitgedund naar 3 man !! Dat is toch wel behoorlijk schraal. Als Nico, Sergo en Kasper even aanzetten en tzt ook Mats en Chris, dan hebben we weer een stevige middenmoot van boven de 1700+.

Voorlopig worden Rinaldo Espis en Robbert van Doorn uit de ranglijst geschrapt i.v.m. hun niet spelen tot nu toe. Daarmee is onze ledenlijst gekrompen naar 45 man en dat is geen goede zaak. Ik stel ook bij de senioren voor: Wie een nieuw lid aan brengt, krijgt een taart, vermits dit nieuwe lid wel een blijvertje is natuurlijk.

De prijzen voor hoogste B- en C spelers gaan in de 1e cyclus naar Chris Holdorp (over all op de 4e plaats geëindigd) en naar Peter Wuis. In de eindstand te vinden op plaats 17 en dus komende cyclus opererend als B-tje.

El Canino