2018 - 2019

Vijftal trotseert barre omstandigheden voor clubkas

Het regende vanmorgen. Naast regeldruppels die uit de hemel vielen, regende het afmeldingen op de telefoon van penningmeester Ronald van Ewijk. Vandaag stond de sponsorfietstocht van Stichting NUT op het programma, de organisatie had een prachtige route uitgestippeld door de Heerhugowaardse polder.

Dennis Keetman rapidkampioen 2018-2019

Donderdag wist Dennis het rapidkampioenschap van onze vereniging te winnnen. Van harte gefeliciteerd, Dennis.

Hierdoor kennen we dit seizoen 4 verschillende winnaars van de mooiste prijzen: Johan is algeheel clubkampioen geworden, Martijn bleek de beste met 5 minuten op de klok, Dennis de beste met 12-15 minuten op de klok en Richard wist de bekercompetitie te winnen. Hopelijk hebben we volgend jaar weer zo'n mooi seizoen met veel spanning en spelplezier.

Een ieder bedankt voor jullie enthousiasme en tot volgend seizoen!

Zo

Zo, over één ding hoeven we ons geen zorgen meer te maken, de beste Webpartij !!

Als de partij uit de laatste ronde tussen Mats Bakker en Richard van Diepen binnenkomt, al dan niet met commentaar, dan is deze bij voorbaat winnaar. De partij trok al snel de aandacht van de overige schakers. Spektakel met offers en tegen offers. Soms bij het hilarische af. Ondergetekende en naast zittende had het dan ook moeilijk met de concentratie in de eigen partij tegen Edwin Vermeulen. Terugkomend op Bakker - van Diepen, deze partij roept onmiddellijk herinneringen op aan de “Immer Grüne”, Anderssen - Kieseritzky en bij het na spelen zult U wel begrijpen waarom. Meer verklappen we niet.

Abonneren op RSS - 2018 - 2019