Verslagen vrijdagmiddag schaak

Opgepast!Een aantal clubleden doet stiekem aan oefenen en wordt zodoende nog meer bekwaam in het edele schaakspel. Dit alles onder de bezielende leiding van de man in vorm: lid van verdienste Maarten de Haas! Ik heb begrepen dat deze geheime ontmoetingen op de vrijdagmiddag plaatsvinden in de Swan, maar neem voor meer informatie gerust contact op met één van de knappe koppen op onderstaande foto's.

Het gelijk van de vrijdagmiddag club

Niet iedereen zal het weten, maar Maarten de Haas is weer begonnen met zijn vrijdag middag “Work-Shop”. Mop van Eric de Jong: “Mijn vrouw en ik hebben vandaag “geworkshopped”,
Ik heb geworked en zij heeft geshopped. (En zo is de verdeling, de man verdient het en de vrouw gooit het over de balk.)

De vierde vrijdagmiddagschaakcompetitie

Vrijdag 25 november was de vierde vrijdagmiddagschaakcompetitie. Er was onverwacht een condoleance in de achterzaal, dus waren we maar in het café gaan zitten. Ik vond dit persoonlijk eigenlijk gezelliger dan in de achterzaal, want er zijn ook mensen bezig met biljarten dus je hebt een beetje reuring van het café. We waren in eerste instantie met zijn zevenen. Maar de verwachting was dat Maarten nog wel zou komen. Hieronder staan de uitslagen:

Verslag vrijdagmiddagschaak

P1010275.JPGAfgelopen vrijdag (11 november) was de derde vrijdagmiddag schaak competitie. Het was gezellig druk. Er waren maar liefst 12 deelnemers. We hadden snel een indeling gemaakt op basis van (ongeveer) gelijke sterkte. Hieronder staan de uitslagen:

Uitslagen svHHW Vrijdagmiddag competitie
ronde 3 gespeeld op 11-11-2011

De vrijdagmiddaggroep..... deel 2

De tweede vrijdagmiddag competitie begon een beetje stilletjes. Ik was om vijf voor twee bij de Swan en zag buiten Siem Appelman lopen. Hij was al binnen geweest, maar er was niemand te bekennen. Ik kreeg weer een flashback naar de 1e vrijdagmiddag Soos die toen helemaal niet bleek te zijn. Siem stond op het punt weer naar huis te vertrekken toen gelukkig stipt om twee uur Eric aankwam. Even later stapte ook een nieuweling binnen, de heer Gerard van Calcar.

It geht on …..

It geht on …..

Schaakbuiskinderen !!

Het komt er dan toch van:
Vanaf vrijdag 14 oktober kunnen jullie iedere vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur terecht in de Swan voor een ware schaaksoos !! Wie de competitie gaat leiden en hoe die er verder uit gaat zien, is nog niet duidelijk, maar daar komen jullie vast wel, democratisch, uit.